Egy kismama a sok közül

Miért is írom ezt a blogot? Talán azért, hogy azzal a sok mindennel, ami az itthonlét alatt eszembe jut, ne a közvetlen környezetemet terheljem, hanem mindenkit, illetve senkit. Nem tudom lesz-e hozzá türelmem...

Címkék

Friss topikok

  • kancsika: Ha a GYED megmaradna, 2 évig akkor meg még több kismama lófrálna :). Én is csak addig lófrálok, am... (2009.04.03. 20:56) Hétköznapi tömegek

Újra a Balatonon

2009.08.24. 14:17 - kancsika

Ez egy ilyen "unalmas" nyár, amikor vissza-visszatérünk a Baltonhoz. Most megint itt vagyunk 2 hetet. Az elmúlt másfél hét otthon nem volt túl vidám, mivel a gyerek megkapta az emlékeztető prevenart, és olyan magas láza volt 2 napig, hogy alig tudtam levinni. A doki szerint - akihez persze visszarohantunk -  azt mondta nem az oltás, de gyanúsan egybevágtak a dolgok. Ráadásul sikerült félreértenem a lázcsillapító kúp adagolását, így aggasztóan csak felfelé ment a láz egy ideig.

Nem baj, ez már a múlt. A 20.-ai hosszú hétvégén sikerült 2 teljes napot együtt tölteni Apával kettesben, vagyis majdnem hármasban. A gyerek a nagyszülőkkel mintaszerűen viselkedett hosszú alvások, nagy evések. Ha kettesben vagyunk, akkor ezt miért nem tudja csinálni?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csilinda.blog.hu/api/trackback/id/tr31334861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása