Egy kismama a sok közül

Miért is írom ezt a blogot? Talán azért, hogy azzal a sok mindennel, ami az itthonlét alatt eszembe jut, ne a közvetlen környezetemet terheljem, hanem mindenkit, illetve senkit. Nem tudom lesz-e hozzá türelmem...

Címkék

Friss topikok

  • kancsika: Ha a GYED megmaradna, 2 évig akkor meg még több kismama lófrálna :). Én is csak addig lófrálok, am... (2009.04.03. 20:56) Hétköznapi tömegek

Egyéves születésnap

2009.07.23. 22:02 - kancsika

A gyerek az egyéves születésnapját kiütésekkel ünnepelte. Na nem KO-kal, hanem kis piros gombostűfejnyiekkel, amelyek belepték először az alsó lábszárát, majd a karját is. Erdetileg meleg kiütésre tippeltünk, de olyan szinten tele lett a kis teste, és majdnem egybefüggően, hogy végül kihívtuk a helyi gyerekorvost, aki megállapította, hogy valamilyen allergia meleg vagy étel....Ezután az őszibarackot leállítottuk. De valószínűleg tényleg a kánikula lehetett a ludas, mert mikor megérkezett a hidegfront, és a doki elment azonnal enyhülni kezdtek a kiütések, és el is múltak kb. 2 nap alatt.

Szerintem, azért lehetett összefüggés a hétfői magas láz és a szerdán megjelenő kiütések között, de sajna nem vagyok orvos...

Persze a fogak is jönnek ezerrel, egyszerre legalább 6 db (4 felül, 2 alul), ebből már 2 kint van, így a hosszú ideig tartó 4 fogúságból előlépett a gyerek 6 fogúvá.

Legújabb játéka pedig, hogy folyamatosan áll, és egyik bútortól a másikig lépeget, illetve minket kér, hogy kézenfogva sétáljunk vele. Persze 9 hónapos kora óta áll, de a közelekedést eddig négykézláb oldotta meg, most pedig úgy tűnik már ragaszkodna a járáshoz.

Ja és a beszéd...persze a papapa, pápá, apa, a legmenőbb, de már mondja néha hogy mammma, és folyamatosan beszél a saját halandzsa nyelvén.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csilinda.blog.hu/api/trackback/id/tr271263855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása