Egy kismama a sok közül

Miért is írom ezt a blogot? Talán azért, hogy azzal a sok mindennel, ami az itthonlét alatt eszembe jut, ne a közvetlen környezetemet terheljem, hanem mindenkit, illetve senkit. Nem tudom lesz-e hozzá türelmem...

Címkék

Friss topikok

  • kancsika: Ha a GYED megmaradna, 2 évig akkor meg még több kismama lófrálna :). Én is csak addig lófrálok, am... (2009.04.03. 20:56) Hétköznapi tömegek

14 hónap

2009.09.18. 21:21 - kancsika

A gyerek tegnap volt 14 hónapos, úgy látszik ezt Ő is szerette volna megünnepelni, mert egyre többet jár egyedül, ma például eljött a konyhából a nappaliba. Ez ugyan csak 8 méter, de egy babának, aki csak pár hete lépeget egyedül az maga a Mount Everest lehet. Remélem minél hamarabb megtanul egyedül járni, mert a kézen vezetés kikészíti a derekat. Egyébként kézen fogva is imád rodeózni a lakásban.

Egyre több szót tud, és állathangot: háp-háp, iá-iá, és most már képes rövidebb meséket is végighallgatni, sőt többször is egymásután is mesélni kell neki. Ez nagyon jó, mert így van, hogy fél óráig is egyhelyben ül.

A bejegyzés trackback címe:

https://csilinda.blog.hu/api/trackback/id/tr571391568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása