Egy kismama a sok közül

Miért is írom ezt a blogot? Talán azért, hogy azzal a sok mindennel, ami az itthonlét alatt eszembe jut, ne a közvetlen környezetemet terheljem, hanem mindenkit, illetve senkit. Nem tudom lesz-e hozzá türelmem...

Címkék

Friss topikok

  • kancsika: Ha a GYED megmaradna, 2 évig akkor meg még több kismama lófrálna :). Én is csak addig lófrálok, am... (2009.04.03. 20:56) Hétköznapi tömegek

Telelés vagy inkább tavaszolás

2010.03.16. 11:56 - kancsika

Címkék: hétvége hosszú

A jól sikerült téli kiruccanás után, amire a szörnyű esemény után, szerény 3 fős családunk minden tagjának szüksége volt, de nekem a legjobban, most ismét elutaztunk hármasban, csak most nem Ausztriába, hanem Szilvásváradra. Mindkét szálláshelyet ajánlom kisgyerekeseknek. Árkategóriában nem a legolcsóbb, de ha ebben az árfekvésben keres valaki szálláshelyet, akkor ajánlom: www.waldheimathof.at és www.lacontessa.hu.

Örök tanulság volt, hogy ha legközelebb megyünk mindenképpen olyan helyet kell keresnünk, ahol apartman van, vagy legalábbis külön szoba a gyereknek, mert egy légtérben számunkra az esti kikapcsolódás nem megoldott, most történetesen a gyerek ágya felett volt a tv, de olvasni sem ajánlatos a közelében, mert addig amíg mozgás van nem alszik. Így vasárnap este a szálloda (amúgy nagyon szép) lobbyjában nézegettük ketten a férjemmel a Nők Lapját, mivel más újságot nem akart, és a HVG-t bent hagytuk a szobában. A gyerek köszöni jól aludt. Konstatáltuk, hogy Szilvásvárad nagyon szép télen is, bár már tavasz van, de a táj és az időjárás teljesen téli volt.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csilinda.blog.hu/api/trackback/id/tr261843534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása