Egy kismama a sok közül

Miért is írom ezt a blogot? Talán azért, hogy azzal a sok mindennel, ami az itthonlét alatt eszembe jut, ne a közvetlen környezetemet terheljem, hanem mindenkit, illetve senkit. Nem tudom lesz-e hozzá türelmem...

Címkék

Friss topikok

  • kancsika: Ha a GYED megmaradna, 2 évig akkor meg még több kismama lófrálna :). Én is csak addig lófrálok, am... (2009.04.03. 20:56) Hétköznapi tömegek

Ányá, ányá...

2010.03.26. 12:58 - kancsika

Címkék: munka beszéd fogzás

Ezt is megértem, hogy drága egyetlen csemetém végre kimondta ezt a szót. Tulajdonképpen ezt a szilvásváradi kirándulásnak köszönhetem, amikor a kastély lépcsőjét mászta meg nagy vehemensen, akkor kezdte el ez ismételgetni. Egy másik Anyuka, akinek a hasonló korú csemetéje szintén a lépcsőmászással múlatta az időt, elnézően mosolygott, és valószínűleg fogalma sem volt milyen történemi pillanatnak a tanúja. Lehet, hogy ez annak lett az eredménye, hogy az odafelé vezető úton a családtagok megnevezéseit és keresztneveit gyakoroltuk.

Már egy hete betöltötte a 20 hetes kort, a fogak száma drámai emelkedést mutat az elmúlt hetekben és már majdnem eléri a 16-ot. A motorozást is már majdnem tökélyre fejlesztette, bár a múltkor a játszótéren a bicikliseknek kialakított lejtőn, szó szerint orra esett. Bilire viszont nem hajlandó ráülni, amióta beteg volt. Számomra ez rejtély, de a nyáron akkor is elkezdem a szobatisztaság projektet.

Elvileg szeptembertől bölcsi lesz, én pedig visszamegyek dolgozni...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csilinda.blog.hu/api/trackback/id/tr341870356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása