Egy kismama a sok közül

Miért is írom ezt a blogot? Talán azért, hogy azzal a sok mindennel, ami az itthonlét alatt eszembe jut, ne a közvetlen környezetemet terheljem, hanem mindenkit, illetve senkit. Nem tudom lesz-e hozzá türelmem...

Címkék

Friss topikok

  • kancsika: Ha a GYED megmaradna, 2 évig akkor meg még több kismama lófrálna :). Én is csak addig lófrálok, am... (2009.04.03. 20:56) Hétköznapi tömegek

Hazatérés

2009.08.10. 20:35 - kancsika

Bár csak átmenetileg, de ma 1 hónap után hazajöttünk a Balatonról. Remélem nem fognak bennünket feljelenteni a gyámhivatalnál, mert a férjem fejjel lefelé lógatva pörgette a gyereket a Balatonban. (Mármint a gyerek volt fejjel lefelé. :)De mit csináljunk, ha imádja a vizet, de főleg azt, ha a feje benne van.

Szóval ma hazaérkeztünk új szókinccsel, mint babu és a papu, és új fél centis frizurával, amit a barátnőmék hajnyírójával sikerült elérni. A gyerek kitörő örömmel üdvözölte a Déditől kapott hatalmas plüss kutyát és az FP játszóasztalt, így ma nem volt Vele gond, mivel mindennel játszott, amit nem vittünk le magunkkal. Este pedig a nagyszüleinek bemutatta a leghuncutabb kisfiú vagyok ordítós, örjöngős magánszámot, és Anyámtól megtanulta, hogy kaka, ami tulajdonképpen praktikus.

A bejegyzés trackback címe:

https://csilinda.blog.hu/api/trackback/id/tr641301306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása