Egy kismama a sok közül

Miért is írom ezt a blogot? Talán azért, hogy azzal a sok mindennel, ami az itthonlét alatt eszembe jut, ne a közvetlen környezetemet terheljem, hanem mindenkit, illetve senkit. Nem tudom lesz-e hozzá türelmem...

Címkék

Friss topikok

  • kancsika: Ha a GYED megmaradna, 2 évig akkor meg még több kismama lófrálna :). Én is csak addig lófrálok, am... (2009.04.03. 20:56) Hétköznapi tömegek

Hová tűnt a gyerekem?

2009.03.10. 12:55 - kancsika

Címkék: evés alvás napirend

Ma már 11:40 perckor az idegeim cafatokban lógtak...Az én gyerekem eddig, legalábbis az elmúlt 5 hónapban (első 3 hónapban talán még nem), aludt, evett, játszott, egészen estig, amikor 8-kor kidőlt. Mondjuk az esti kidőlés hál Istennek megmaradt, de addig...Pár hete, lehet, hogy a fogzás miatt, de fogalmam sincs mikor éhes, mikor álmos, mennyit akar, enni vagy aludni. Felkelés után már 1 órával álmos, pedig egy majdnem 8 hónaposnak, azért bírnia kellene.

Aztán meg ez a folyamatos, nyüszögés, szenvedés, fújtatás, mint egy kiskutya. Eddig olyan napirendje volt, hogy órát lehetett hozzá igazítani, és nagyjából maga alakította ki, én csak a délutáni alvást "állítottam be", de a többi jött magától. Most meg csak próbálom kitalálni mit szeretne. 1/2 12-kor gondoltam éhes, de nem, nem jött be. Az itthon található összes kaját felajánlottam, nem kellett...Álmos volt, úgyhogy most kint alszik, mert most valahogy a sétához se volt erőm, ráadásul este még el kell mennem, szóval kicsit rápihenek.

Remélem ez csak átmeneti és nemsokára újra magára talál.

A bejegyzés trackback címe:

https://csilinda.blog.hu/api/trackback/id/tr82993402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása