Egy kismama a sok közül

Miért is írom ezt a blogot? Talán azért, hogy azzal a sok mindennel, ami az itthonlét alatt eszembe jut, ne a közvetlen környezetemet terheljem, hanem mindenkit, illetve senkit. Nem tudom lesz-e hozzá türelmem...

Címkék

Friss topikok

  • kancsika: Ha a GYED megmaradna, 2 évig akkor meg még több kismama lófrálna :). Én is csak addig lófrálok, am... (2009.04.03. 20:56) Hétköznapi tömegek

Nyaralás megszakítva

2009.07.07. 20:03 - kancsika

Címkék: gyerek nyaralás fogzás

Nem mintha sokan nézegetnék ezt a blogot, de azért gondoltam előhívom azt a néhány bejegyzést, amit írogattam...hátha...Sajnos a nyaralást meg kellett szakítani, mert ketteske is érdemel néhány vizsgálatot. Igen, jön, ketteske, elvileg Decemberben, de erről nem is szeretnék többet írni, mert van egy nagyon rossz élményem egy blogon végigvezetett terhességről. Sajnos nem jó vége lett. (Pedig ez is jó téma, hogy milyen egy majdnem egy évessel és egy -4,5 hónapossal, nem könnyű...)

De a lényeg, hogy egy hétig megmerítkezünk a gyerekkel együtt a poros Budapesten. A gyerek személy szerint a Balatonban jobban szeret merítkezni..Úgy látszik ez genetikus, még nem is jár, de már nem alig lehet kirángatni a vízből és sikítva ugrana ki az apja kezéből. A legújabb nyomorunk a két alvásról az egy alvásra való áttérés. Néha 2 sok, de 1 nem elég..Ja és persze az örök téma a fogak, még mindig csak 4, de legalább 4 jön egyszerre, némelyiknek már kint a csücske, de csak a csücske.

Igyekszem gyakrabban írni, nem mintha bárkit is érdekelne, de nekem jól esik...

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csilinda.blog.hu/api/trackback/id/tr941232653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása